PJEVALO SE, VRIŠTALO I VESELILO NA KONCERTU MAJE ŠUPUT PRVE VEČERI ‘LIPOVLJANSKIH SUSRETA’

Zabavno glazbeni program ‘Lipovljanskih susreta’ svake godine prati veliki broj gledatelja. Na ovogodišnjem koncertu pjevačice Maje Šuput i njenog banda En Joy bilo je prisutno više tisuća posjetitelja, a izuzetno raspoloženje trajalo je gotovo do 2 sata ujutro.

Na pozornicu ‘Lipovljanskih susreta’ Maja Šuput i prateći band popeli su se odmah iz 23 sata, a lijepo vrijeme i odlična atmosfera doprinijeli su, ponovo, nezaboravnoj zabavi i ugođaju. Posebno mladima, koji su u velikom broju ”okupirali” središnju pozornicu na kojoj je nastupila Maja Šuput. ‘Zaraznom’ energijom pjevačice, brzim ritmom i poznatim hitovima, lipovljanska publika pjevala je, vrištala i veselila se, kroz cijelo vrijeme koncerta. Što god je Maja šuput s pozornice ‘Lipovljanskih susreta’ zaželjela, publika joj je odmah ispunjavala.

Ovogodišnji ‘Lipovljanski susreti’ pamtit će se i po koncertu Maje Šuput, koja je više od dva sata pjevala i veselila se s posjetiteljima u Lipovljanima. Zabava je nakon koncerta potrajala do radnih jutarnjih sati uz nastup DJ Kameny.

Damir SMETKO