ODRŽANA 85. REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA DVD-a KRALJEVA VELIKA

Dosadašnji predsjednik društva, Zvonko Andrilović i dalje ostaje na čelu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kraljeva Velika. I svi ostali članovi Upravnog i Nadzornog odbora ponovo su javnim glasovanjem potvrđeni u upravu društva. Tako će vatrogasce Kraljeve Velike i u slijedeće 4 godine voditi isti članovi uprave koja je u proteklom razdoblju ostvarili vrlo dobre rezultate u radu s najmlađim članovima ovog društva.

Na održanoj 85. redovnoj godišnjoj izbornoj Skupštini, u subotu, 25. veljače, koju je u ime voditeljstva vodio Danijel Ribarić, osim izbora, podnesena su i usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju DVD-a Kraljeva Velika u 2016. godini. Usvojeni su Plan rada i financijskog poslovanja za ovu godinu, nakon čega su predloženi članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

Zvonko Andrilović izabran je ponovo za predsjednika, Zoran Mužić, za dopredsjednika, Jurica Stipčević za zapovjednika, Denis Kovačević za zamjenika zapovjednika, Danijel Ribarić za tajnika i Danijel Gostrec za blagajnika DVD-a Kraljeva Velika. U Upravni odbor još su izabrani Dragan Milovac, Luka Kovačević, Siniša Varga, Marina Grgić i Vlado Mošunjac, za članove odbora. U Nadzorni odbor izabrani su: Igor Softa, Marijan Kostelac i Željko Cicnjak. DVD Kraljevu Veliku u Vatrogasnoj zajednici općine Lipovljani zastupat će Zvonko Andrilović, Zoran Mužić, Jurica Stipčević i Danijel Ribarić.

Ove godina navršava se značajnih 85 godina vatrogasne tradicije u Kraljevoj Velikoj. Spomenicu HVZ-a za 50 godina dodijeljena je Antunu Miluniću. Spomenice za 30 godina u vatrogastvu dobili su: Željko Biber, Ivica Biber, Siniša Varga, Valentina Softa, Marina Grgić, Marijana Molnar, Mirjana Mužić i Danijel Radat. Za 10 godina spomenice su primile: Margareta Kokolek i Patricija Pastulović. DVD Kraljeva Velika uručio je i 31 zahvalnicu za posebno veliki doprinos u radu DVD-a najmlađim članovima, koji su u natjecateljskim ekipama društva ostvarili odlične rezultate.

Na kraju ovogodišnje Skupštine, jednogodišnji rad DVD-a Kraljeva Velika pohvalili su i gosti društva. Predstavnici DVD-a Fažana pozvali su ih u goste, a dobre rezultate pozdravio je i Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani. Zaželio im je dobar rad i u budućnosti, sa što manje vatrogasnih intervencija.

Zahvalom, u ime svih izabranih, Skupštinu je zaključio Zvonko Andrilović, predsjednik DVD-a Kraljeva Velika.

Damir SMETKO