ODRŽAN RADNI SASTANAK SA VELEPOSLANIKOM UKRAJINE U REPUBLICI HRVATSKOJ

U  četvrtak, 25. veljače 2016. godine, u Zagrebu u sjedištu Veleposlanstva Republike Ukrajine u RH održan je radni sastanak na temu Republika Ukrajina – Zemlja partner Lipovljanskih susreta 2016.

Domaćin radnog sastanka bio je Veleposlanik Republike Ukrajine u RH, Nj.E. Oleksandr Levchenko, sa suradnicima.

Izaslanstvo Općine Lipovljani predvodio je Općinski načelnik Mario Ribar, sa suradnicima, članovima Organizacijskog odbora Lipovljanskih susreta, Ivanom Semenjukom, Predsjednikom KPD Karpati Lipovljani i predstavnikom ukrajinske nacionalne manjine Općine Lipovljani, te Mirkom Fedakom, predstavnikom ukrajinske nacionalne manjine Sisačko moslavačke županije.

Na radnom sastanku se razgovaralo u jednom ugodnom ozračju, te su ukratko predstavljeni datum održavanja, (26, 27 i 28. kolovoza), ideja, te okvir sadržaja ovogodišnjih Lipovljanskih susreta, a svakako je okvirno definirana i uloga zemlje partnera u ovogodišnjim Lipovljanskim susretima.

Općina Lipovljani i organizacijski odbor ovogodišnjih Lipovljanskih susreta,  dobilo je podršku Veleposlanika u organizaciji, te je i službeno potvrđeno kako će  Zemlja partner ovogodišnjih Lipovljanskih susreta biti Republika Ukrajina.

U idućih nekoliko tjedana organizacijski odbor će utvrditi detalje, vezane uz sve komponente programa, uklopljene u datumske okvire održavanja ovogodišnjih susreta, te će uslijediti i konkretni koraci u sadržajnoj i operativnoj pripremi, te marketingu i ostalim aktivnostima u realizaciji ovogodišnjih Lipovljanskih susreta.

2-IMG_3318