ODLIČNI REZULTATI NOGOMETAŠA IZ KRALJEVE VELIKE

Ove godine članovi Nogometnog kluba ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike obilježit će 25 godina uspješnog rada i postojanja. Osnovani 1989. godine marljivo su radili i natjecali se u nekoliko liga, igrali velik broj turnira, a uspjeh nije izostao. Nogometnu momčad čine, uglavnom, domaći nogometaši, zbog čega je klub i osnovan, a kroz sve ove godine dodatnim radom i zalaganjem stvorili su izvrsne uvjete za igru i treniranje, te izgradili lijepi sportski centar na Urijama, u donjem dijelu Kraljeve Velike.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

U takvom ozračju održana je i ovogodišnja, 25. Skupština članova Nogometnog kluba ‘Stari Grad’. U Društvenom domu u Kraljevoj Velikoj izvješća o prošlogodišnjem radu podnesena su članovima i gostima, u subotu, 15. veljače. Izvješće o sveukupnom radu kluba podnio je Robert Mladić, predsjednik kluba, a o sportskim KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERArezultatima, koji su također odlični, govorio je trener Siniša Varga.

– Dvadesetak članova našeg kluba provelo je velik broj radnih sati na uređenju našeg sportskog centra. Tijekom prošle godine radilo se na redovitom uređenju i gnojidbi igrališta, vanjskom uređenju zgrade svlačionica i uređenju, te opremanju asfaltiranog igrališta. Ekipa je u jesenskom dijelu igrala dobro i osvojila 3. mjesto, no u proljetnom dijelu natjecanja borit ćemo se za 1. mjesto u 2. Županijskoj ligi – naglasio je, tijekom izvješća o radu, Robert Mladić, predsjednik kluba.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                U prošloj godini raspolagali su sa 71 tisućom kuna prihoda, koliko su i potrošili na natjecanje i uređenje sportskog objekta. Prema usvojenom planu rada i financiranja, i ove godine očekuju prihod od toliko sredstava, a uz redovan plan rada i natjecanja, žele uz blagdan Antunova u lipnju, organizirati i memorijalni nogometni turnir.

Rad kluba i natjecateljski uspjeh pohvalio je Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani, te gosti iz Nogometnog središta Kutina i Novska.                (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA