OBAVIJEST O PROMJENI TERMINA ODIGRAVANJA PRIJATELJSKIH NOGOMETNIH UTAKMICA U SKLOPU ODRŽAVANJA MANIFESTACIJE LIPOVLJANSKI SUSRETI 2014.

Obavještavamo sve posjetitelje Lipovljanskih susreta, ljubitelje sporta i nogometa da je došlo do promjena u sportskom djelu održavanja programa Lipovljanskih susreta 2014., koje su se dogodile zbog neodgodivih obveza GNK Dinamo Zagreb.

Naime, prijateljska utakmica između momčadi ŠNK Slavonac Lipovljani i GNK Dinamo Zagreb, koja je bila predviđena za nedjelju, 24. kolovoza 2014. u 17 sati, odigrati u novom terminu, odnosno dan ranije, u subotu, 23. kolovoza 2014. S početkom u 17 sati na nogometnom igralištu ŠNK Slavonac Lipovljani.

 

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane ljubitelje sporta, nogometa i posjetitelje Lipovljanskih susreta da će se na prijateljskoj utakmici u Lipovljanima u subotu 23.kolovoza predstaviti mnogi igrači, članovi Hrvatske nogometne reprezentacije U19, te pojačanje GNK Dinamo u ljetnom periodu Dani Olmo, donedavni kapetan i najbolji igrač mlade selekcije Barcelone.

Utakmica između ekipe veterana NK Slavonac Lipovljani iveterana NK Hrvatski dragovoljac, koja je bila predviđena za nedjelju u 19 sati, odigrat će se u nedjelju 24. kolovoza 2014. S početkom u 18 sati.

Satnica ostatka programa, ostaje nepromijenjena te će se održavati prema zasada predviđenom planu.

Organizacijski odbor Lipovljanskih susreta

Obavijest-LS nogometne utakmice