NOGOMETAŠIMA ‘SLAVONCA’ I ‘STAROG GRADA’ PREDSTAVNICI ‘KiK HRVATSKA’ DONIRALI GOTOVO 200 KOMPLETA DRESOVA

Vrlo vrijednu donaciju nogometnih dresova, gotovo 200 kompleta za nogometne ekipe svih uzrasta, uručili su u četvrtak, 2. lipnja predstavnici KiK Hrvatska, čelnicima i KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAnogometašima NK ‘Slavonac’ iz Lipovljana i NK ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike. Za predstavnike KiK Hrvatska, kraći prijem u vijećnici općine Lipovljani, priredio je i Mario Ribar, općinski načelnik zajedno s Tomislavom Lukšićem, svojim zamjenikom, kako bi im i osobno zahvalio na vrijednoj donaciji darovanoj svim nogometašima općine Lipovljani.

Predstavnici KiK Hrvatska obrazložili su općinskom čelništvu svoju donatorsku akciju ‘Maknimo djecu s ulice!’, koju upravo provode već po treći puta, a u kojoj, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien  hrvatskim nogometnim klubovima donira KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAnogometne dresove za sve uzraste njihovih ekipa. Na akciju se prijavljuju sami klubovi i ekipe, a KiK Hrvatska im poklanja komplete dresova prema iskazanoj potrebi. Tako su NK ‘Slavonac’ donirali 95 kompleta dresova, a NK ‘Stari Grad’ primio je 101 komplet dresova. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne, te sportsku torbu po setu momčadi.

Donirane dresove, većina nogometaša oba nogometna kluba općine Lipovljani, odmah je obukla, i iz znaka zahvalnosti fotografirala se zajedno s predstavnicima donatora. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANogometaši ‘Slavonac’ to su učinili na malonogometnom igralištu u centru Lipovljana, a nogometaši ‘Starog Grada’ donatore su dočekali na svojem igralištu na Urijama.

Zahvalili su donatorima i pozvali ih na svoje utakmice. Predstavnici KiK Hrvatska pozvani su u Lipovljanima na ‘Lipovljanske susrete’, u čijem će se sportskom programu koristiti donirani dresovi ‘KiK’-a, a u Kraljevoj Velikoj, na predstojeći nogometni turnir za Antunovo, na kom će zaigrati nogometne utakmice u darovanim dresovima.

Donatori su sve njih pozvali na otvorenje Kik-ove trgovina u Kutini, čiji početak rada očekuju sredinom srpnja i poželjeli im puno sportskog uspjeha u novim dresovima.

 

Donator najveće donacije u Hrvatskom nogometu

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. godine KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi s preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. godine KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje s preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA