NK ‘SLAVONAC’ OSVOJIO 2. MJESTO U PRVENSTVENOJ SEZONI 2013./14. PRVE ŽNL

Pobjedom od 3:2, u posljednjem kolu prvenstva, na domaćem terenu, nogometaši lipovljanskog ‘Slavonca’ završili su prvenstvenu nogometnu sezonu 2013./2014. s osvojenim 2. mjestom. Izuzetno uspješan rezultat plod je višegodišnjeg rada i truda uprave, trenera, igrača, ali i velike podrške sportašima od strane navijača i Općine Lipovljani.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANogometaši ‘Slavonca’ vrlo su uspješno odigrali prvenstvenu sezonu, od samo početka jesenas, osvojivši 2. mjesto nakon odigranog prvog djela prvenstva. Dobre igre nastavili su pružati i u proljeće pa rezultat nije izostao. Iduća sezona donijet će jače i teže protivnike, s obzirom na najavljenu reorganizaciju natjecanja, a gledateljima veća uzbuđenja.

Svi navijači vole pobjede, pa tako i navijači NK ‘Slavonac’. Sve više ih je na utakmicama i sve su glasniji u navijanju za svoj klub, pa su igrači i navijači, u nedjelju, 8. lipnja, nakon pobjede i osvojenog 2. mjesta zajednički proslavili uspješnu sezonu.                        (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA