NAKON LJETNE STANKE SAZVANA 21. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

Nakon ljetne stanke, za srijedu, 5. listopada u 19.30 sati sazvana je 21. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani. Za sjednicu je, općinskim vijećnicima, predloženo 9 točaka dnevnog reda.

Nakon usvajanja zapisnika s 20. sjednice, održat će se aktualni sat na kom će vijećnici upućivati svoja pitanja. Na raspravu i usvajanje, potom će doći, polugodišnji izvještaj o izvršenju općinskog proračuna Općine Lipovljani za prvu polovicu 2016. godine, te polugodišnje izvršenje razvojnih programa vezano na to vremensko razdoblje.

Polugodišnje izvršenje financijskog plana, raspravit će vijećnici, i za općinske ustanove: Dječji vrtić ‘Iskrica’ i Narodnu knjižnicu i čitaonicu Lipovljani. Nakon polugodišnjih izvješća, pred vijećnike će doći prijedlog odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja i prijavu na natječaj za izgradnju novog Dječjeg vrtića i rekonstrukciju ulice Josipa Kozarca s nogostupom.

Na kraju 21. sjednice Općinskog vijeća u Lipovljanima vijećnici će raspravljati o izmjenama i dopunama Pravilnika o stipendiranju studenata i prijedlog odluke o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima općine Lipovljani.

Damir SMETKO