Na turniru limača u Lipovljanima pobijedila ekipa iz Pakraca

         Nogometni klub ‘Slavonac’ i Škola nogometa ŠNK ‘Slavonac’ priredili su dvodnevni nogometni turnir u Lipovljanima, u subotu i nedjelju, 30. i 31. ožujka. Bio je to ujedno i Memorijal hrvatskih branitelja ‘Zoran Protrka’, koji se do sada igrao u školskoj sportskoj dvorani, no kako se ona obnavlja turnir je priređen na igralištu ‘Slavonca’.

         Prvog dana turnira, u subotu, 30. ožujka, igrao se turnir limača. Sudjelovalo je 6 ekipa. Dvije ekipe limača došle su iz Daruvara, a po jedna ekipa iz Pakraca, Novske, Kutine, uz ekipu domaćina iz Lipovljana.

         Igralo se po liga sistemu, svatko sa svakim. Nakon 4 sata zanimljivih utakmica nogometne mladeži turnir su osvojili gosti iz Pakraca. Uz sve ekipe, na turnir u Lipovljane, doputovali su i roditelji. Zanimljivo je da su se mame, pa čak i bake, iskazale kao bolje navijačice i veća podrška svojim sinovima i unuucima tijekom utakmica.

Za sve mlade nogometaše, po završetku turnira priređen je zajednički ručak u Društvenom domu u Lipovljanima, te predaja pehara i nagrada organizatora.

Najbolja ekipa s 12 osvojenih bodova, na turniru limača ‘Lipovljani 2019.’ bila je ekipa NK ‘Hajduk’ iz Pakraca, a slijede ekipe: ŠNK Libertas, Novska, HNK Daruvar 1, ŠNK Slavonac, Lipovljani, HNK Daruvar 2 i HNŠK Moslavina iz Kutine.

Damir SMETKO