MARICA TISAJ I DALJE NA ČELU KUD-A ‘LIPA’

Dosadašnja predsjednica KUD-a ‘Lipa’ Marica Tisaj, i dalje će u sljedeće 4 godine, obavljati dužnost predsjednice najbrojnije kulturno-umjetničke udruge u Lipovljanima. Tako je odlučeno na izbornoj godišnjoj Skupštini KUD-a ‘Lipa’, koja je održana u subotu, 8. ožujka u Lipovljanima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KUD ‘Lipa’ broji 79 članova, od toga je 50 odraslih, s pravom glasa. Na izbornoj Skupštini razriješeno je dosadašnje čelništvo, a javnim glasanjem izabrano je novo vodstvo za slijedeće 4 godine.

Na prijedlog Izborne komisije koju su činile članice: Ana Crnojević, Štefica Čunčić i Ljubica Babić, predloženi su u KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAUpravni odbor KUD-a ‘Lipa’ kandidati: Marica Tisaj, Lorena Matejaš, Gordana Tisaj, Dragica Knežević, Dubravka Musij, Zlatko Žanić, Gordana Kotarski,  Ivana Toth i Marija Nađ. Nakon izglasavanja takvog prijedloga za predsjednicu je izabrana Marica Tisaj, za njenu zamjenicu Lorena Matejaš, za tajnicu Gordana Tisaj i blagajnicu Gordana Kotarski.

U Nadzorni odbor izabrani su Drago Tisaj, za predsjednika, te Željka Žanić i Benito Toth, za članove odbora.

Na ovoj redovnoj Skupštini prihvaćena su izvješća o radu i financijskom poslovanju u 2013. godini. članovi Skupštine, a prisutna su bila 42 člana, prihvatili su i ambiciozan plan rada i nastupa KUD-a ‘Lipa’ u 2014. godini.

U ime općine skupštini su bili nazočni zamjenik općinskog načelnika Tomislav Lukšić i Predsjednica općinskog Vijeća, Ana Doležal, koja je u ime načelnika i pozdravila sve nazočne i izrazila puno sreće u daljnjem radu našem KUD-u.            (D. SMETKO)

Lipa skupština 035 Lipa skupština 002