MALONOGOMETNI ‘TURNIR ULICA’ ZAPOČINJE U PETAK, 24. SRPNJA

Organizirajte ekipu bez ikakvih novčanih obveza, i prijavite je na ljetni malonogometni turnir ulica Lipovljani 2015.

MALONOGOMETNI ‘TURNIR ULICA’ ZAPOČINJE U PETAK, 24. SRPNJA

U petak, 24. srpnja, u 19:00 sati započinje noćni malonogometni turnir ulica u centru Lipovljana. ‘Turnir ulica’ igrat će se svakog petka i subote u večernjim satima, a finale i utakmica za 3. mjesto igrat će se u nedjelju, 23. kolovoza, trećeg sportskog dana ‘Lipovljanskih susreta 2015’.

Organizator, ŠNK ‘Slavonac’ očekuje prijave malonogometnih momčadi do petka, 23. srpnja u 18:00 sati kada je izvlačenje parova u CB Lupya. Ovisno o broju prijavljenih ekipa igrat će se ili liga sistem ili kup sistem. Gotovo svaka ulica u Općini Lipovljani može imati ekipu za turnir jer će igrati 5 + 1 igrač, a za nastup se prijavljuje maksimalno 12 igrača. Igrači iz onih ulica koje neće imati ekipu, mogu igrati za neku drugu ulicu, ali su tada u njihovom timu do kraja turnira, a uvjet je i da njihove ulice ili mjesta već nemaju prijavljenu ekipu.

Za igranje na turniru mogu se prijaviti svi nogometaši s područja općine, i oni koji nogomet igraju aktivnije u svojim klubovima, ali i oni koji nogomet igraju rekreativno. Zato se očekuje prijave ekipa iz svih mjesta na području Općine Lipovljani.

‘Turnir ulica’ oživjet će večernje događaje u Lipovljanima. Svakog petka i subote, a ako bude velik broj ekipa, možda i nedjeljom, igrat će se tijekom srpnja i kolovoza noćni malonogometni turnir ulica.

To je prilika da se družimo sa susjedima i prijateljima, ali i da u sportskom smislu budemo bolji od njihove ekipe.

Organizirajte ekipu, bez ikakvih novčanih obveza, i prijavite je na turnir na brojeve mobitela: 091/506-3852 (Ivica Maletić), 098/534-352 (Željko Pogačić), ili osobno u CB Lupya.

OPĆA PRAVILA MALONOGOMETNOG TURNIRA ULICA LIPOVLJANI 2015.

1-malonog.turnir