JEDNA OD NAJZNAČAJNIJIH GODINA U 82 GODINE POSTOJANJA DVD-A PILJENICE

Prošla godina bit će zabilježena kao jedna od najvažnijih godina našeg Društva u 82 godine postojanja. Uz redovan rad, od prošle godine bogatiji smo za navalno vozilo DAF 1700, vrijedno 200 tisuća kuna, a svečana primopredaja održana je u Mjesecu zaštite od požara, u utorak, 14. svibnja. Na navalnom vozilu zahvaljujemo se još jednom KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAopćini Lipovljani, općinskom načelniku Mariju Ribaru, Vatrogasnoj zajednici općine Lipovljani i zapovjedniku Zlatku Pješu – istakao je u izvješću o radu DVD-a Piljenice za prošlu godinu Dejan Brebrić, predsjednik Društva.

Godišnju Skupštinu članovi DVD-a Piljenice održali su u nedjelju, 30. ožujka u Društvenom domu Piljenice, uz brojne goste.

Nakon što je pročitano izvješće o radu, o djelovanju zapovjedništva DVD-a Piljenice govorio je Goran Pavlović, zapovjednik Društva koji je naglasio da su članovi društva u 2013. godini uložili 2.290 sati dobrovoljnog rada za potrebe vatrogastva.

DVD Piljenice u prošloj godini kroz blagajnu Društva ostvarili su ukupni prihod od 13.850 kuna, a rashod od 11.800 kuna. Kroz žiro račun, s kojeg su platili navalno vozilo, ostvarili su rekordni prihod od 232.000 kuna, a rashod od 221.000 kuna. Blagajničko izvješće za prošlu godinu podnijela je blagajnica Zrinka Rožić.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Rasprave o izvješćima nije bilo pa je predložen Plan rada i financija za ovu godinu. Vatrogasci u Piljenicama žele nastaviti opremati društvo i uređivati vatrogasno spremište, a za to im ove godine treba 31.500 kuna. Kako bi imali dovoljno novca članovi plaćaju i članarinu. Prošle godine jako su dobro surađivali i s mjesnom Udrugom žena ‘Mlinarice’ kojima su se posebno zahvalili na angažiranju oko vatrogasnih svečanosti.

Nakon usvojenih izvješća i donesenog plana rada, podijeljene su vatrogasne spomenice za 10 i 20 godina rada u vatrogastvu, te nagradili učenike područnog odjeljenja osnovne škole u Piljenicama, za likovne radove i izradu maketa kamiona.

Rad DVD-a Piljenice pohvalili su gosti iz okolnih društava, ali posebno su pohvaljeni za rad i od Luke Gobca, zamjenika zapovjednika Vatrogasne zajednice, Danijela Ribarića, predsjednika VZ općine Lipovljani i od Tomislava Lukšića, zamjenika načelnika općine Lipovljani koji je zaželio da se odličan rad vatrogasaca DVD-a Piljenice nastavi i tijekom ove godine.    (D. SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA