Glazbom i plesom završili ‘Lipovljanski susreti 2019.

         Lijepo vrijeme, puno programa društvenih, kulturnih, sportskih i zabavnih, tijekom tri, čak i četiri dana, ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, ako se zna da je utakmica veterana NK Slavonac i NK Dinamo održana već u četvrtak, 22. kolovoza, donijeli su veliki broj posjetitelja Lipovljanima i ‘Lipovljanskim susretima’.

         Zato i ne čudi da je velik broj posjetitelja došao i na završnu, treću zabavnu večer ‘Lipovljanskih susreta 2019.’ na kojoj je sve njih zabavljao glazbeni sastav ‘Boje noći’, koji često nastupa u Lipovljanima. I nisu željeli kući, kad je glazba završila nastup. Tako su u petak, 23. kolovoza svojim jednosatnim nastupom otvorili program ‘Lipovljanskih susret’, a u nedjelju, 25. kolovoza, zabavljajući goste do ponoći, zatvorili ovogodišnje ‘Lipovljanske susrete’.

         Svi predviđeni programi održani su kako je to i planirao Organizacijski odbor ‘Lipovljanskih susreta’, bez ikakvih problema i uz lijepo, toplo vrijeme. Tako su po 10. puta ‘Susreti’, od njihovog obnavljanja 2010. godine, uspješno organizirani na ponos svih stanovnika općine Lipovljani.

Damir SMETKO