DOĐITE NA HUMANITARNU KAZALIŠNU PREDSTAVU KAKO BI POMOGLI DJEVOJČICI IZ LIPOVLJANA OBOLJELOJ OD LEUKEMIJE

Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani i organizacija žena ‘Hrvatsko srce’ organiziraju humanitarnu kazališnu predstavu za potrebe liječenja 15-to godišnje djevojčice Ines Mijadžiković iz Lipovljana, oboljele od leukemije. Svi prikupljeni dobrovoljni novčani prilozi u cijelosti će biti predani majci oboljele djevojčice za potrebe daljnjeg liječenja, koja se već nalazi na liječenju u Zagrebu.

Stoga Vas pozivamo da se odazovete na kazališnu predstavu, komediju ‘Slavonski triptih’, u nedjelju, 15. studenog s početkom u 19 sati u Društveni dom Lipovljani. Kazališna predstava je za sve gledatelje besplatna, nema tiskanih karata, ali se pozivaju svi gledatelji, a i ostali građani, da doniraju svoj novčani prilog prije predstave, prema svojim mogućnostima, kako bi se pomoglo majci i oboljeloj djevojčici Ines Mijadžiković iz Lipovljana. Svi donatori svoj novčani prilog moći će predati na ulazu u dvoranu Društvenog doma Lipovljani, u nedjelju, 15. studenog, prije početka kazališne predstave.

A kazališnu predstavu ‘Slavonski triptih’, u produkciji ABCD trupe, izvest će akademska glumica Aleksandra Demše. U monodrami će nas provesti kroz tri vrlo različite i osebujne priče u Slavoniji …

Odazovite se pozivu da dođete na kazališnu predstavu i osjetite izravnu vezu s glumicom u komediji, jer kazalište ne gostuje često u našoj sredini. Odazovimo se, ujedno, i humanitarnom pozivu kojim ćemo pomoći djevojčici i njezinoj obitelji u potrebi, novčanim prilogom prema svojim mogućnostima, kako bi bili solidarni u nevolji sa svojim sumještanima. Djevojčica Ines to od svih nas zaslužuje!

1-predstava 4