BOŽIĆNA AKCIJA MJESNOG ODBORA KRIVAJ

Hvale vrijedna akcija Mjesnog odbora Krivaj, u kojoj je postavljena i okićena božićna jelka, te su podijeljeni pokloni za svu djecu iz mjesta Krivaj.

U subotu 21. prosinca, članovi Mjesnog odbora Krivaj priredili su malo iznenađenje za svoje sumještane, osobito one najmlađe. Akcijom u kojoj je postavljena i okićena Božićna jelka ispred društvenog doma, nitko nije ostao ravnodušan. Nakon što su okitili božićnu jelku, „djed božičnjak“ je podijelio poklone djeci iz Krivaja, a bila je to prilika da oni najmlađi i porazgovaraju s njim te mu došapnu svoje božićne želje.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima i uz laganu kišicu, članovi Mjesnog odbora nisu gubili vrijeme, već su usput zasadili i 4 sadnice kanadskog javora u cintoru kapelice.

Tako su članovi Mjesnog odbora Krivaj, nakon konstituiranja Vijeća, odradili prvu zajedničku akciju, i to upravo za svoje najmlađe sumještane, čime su jasno dali do znanja da nisu olako shvatili pridobiveno povjerenje birača. Predsjednik mjesnog odbora, Mladen Jancetić, nije skrivao zadovoljstvo uspješno odrađenom akcijom, pohvalio je angažman svojih vijećnika te najavio kako je ovo samo jedna u nizu akcija koje planiraju odraditi u tekućem mandatu.

Nakon uspješno odrađene akcije, zadovoljstvo svih nazočnih nastavilo se zajedničkim druženjem uz kuhano vino, kokice i glazbu.