ZAVRŠENO ASFALTIRANJE U KUTINSKOJ ULICI

U četvrtak, 14. srpnja djelatnici poduzeća ‘Strabag’ završili su dvodnevni rad na asfaltiranju, odnosno na tzv. pojačanom održavanju u Kutinskoj ulici. Tako je potpuno KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAuređeno gotovo 500 metara ceste, između ulice Kralja Tomislava i Naftaplinske ulice.

Kolnik u spomenutom dijelu Kutinske ulice u kojoj je sjedište komunalnog poduzeća ‘Lipkom servisi’ i ‘Lip-kom-a’, bio je u vrlo lošem stanju, uzrokovan izgradnjom kanalizacije, te izgradnjom reciklažnog dvorišta u sklopu kompleksa komunalnog poduzeća.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Zato je odlučeno da se veći dio ulice, koji je bio jako oštećen presvuče novim asfaltom i tako omogući veća nosivost kolnika, ali i komforniji i sigurniji promet i mještana tog djela Kutinske, ali i korisnika usluga komunalnih poduzeća.

Posao asfaltiranja ulice u dva sloja, izvršili su radnici ‘Strabaga’. Ulica je u prosjeku široka 4 metra, a novi sloj asfalta pratio je trasu dosadašnjeg asfaltnog kolnika Kutinske ulice.

Cijena obnove asfaltiranja gotovo 500 metara Kutinske ulice je oko 260 tisuća kuna sa PDV-om, a financirani su sredstvima iz općinskog proračuna.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA