ZAPOČINJE 4. FAZA PROJEKTA REKONSTRUKCIJE CENTRA U LIPOVLJANIMA

U četvrtak, 02.07. započinju radovi nastavka projekta rekonstrukcije Trga sv. Josipa i Trga hrv. branitelja u Lipovljanima. Radi se o četvrtoj, posljednjoj fazi izvođenja građevinskih radova, vrijednoj 1,9 milijuna kuna, kojom će se, među ostalim, izgraditi i kružni tok na raskrižju Kolodvorske, Požeške, Ulice braće Radić te Trga hrv. branitelja.

S obzirom da je i ova faza tehnički vrlo zahtjevna, radovi će se izvodit uz posebnu regulaciju prometa te obilazne pravce, sukladno Elaboratu privremene regulacije prometa.

Prvo će se izvoditi radovi na dionici od raskrižja sa Vukovarskom ulicom pa sve do Slavonske ulice, te će taj dio biti zatvoren za sav promet. Za to vrijeme obilazni pravac bit će kroz Ul. Josipa Kozarca.

Zatim će se izvoditi radovi na dionici od tzv. školskog brijega pa do raskrižja sa Ul. braće Radić i Kolodvorskom ulicom, i to južna strana kolnika, dok će se promet, uz regulaciju semaforima, odvijati sjevernom stranom kolnika. Nakon toga, radovi će se izvodit na sjevernoj strani kolnika, a promet, uz regulaciju semaforima, odvijati južnom stranom kolnika.

Rok izvođenja radova je 90 radnih dana, a uz povoljne vremenske uvjete očekuje se i ranije.

Molimo sve sudionike prometa na cestama za razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.