ZAPOČELA DUHOVNA OBNOVA, UZ BLAGDAN SV. JOSIPA, ZAŠTITNIKA ŽUPE U LIPOVLJANIMA

U župnoj crkvi sv. Josipa u Lipovljanima, u ponedjeljak, 16. ožujka navečer, započela je trodnevna duhovna priprava uz nadolazeći blagdan sv. Josipa, nebeskog zaštitnik župe i općine Lipovljani. Večernju misu prvog dana KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAduhovne priprave vodio je lipovljanski župnik Josip Bogović, a tijekom duhovne obnove očekuje se dolazak i drugih propovjednika.

Uz nadolazeći blagdan, duhovna obnova bit će usmjerena na veće razmatranje života sv. Josipa, njegove svetosti i privrženosti Bogu i Spasitelju. Govorit će se i o njemu kao ‘Marijinom zaručniku, odnosno suprugu Blažene Djevice Marije i poočimu i odgajatelju Isusa Krista. Kako se sv. Josipu vjernici zagovaraju u najtežim trenucima, župnik Josip Bogović, podsjetio je prisutne vjernike da je sv. Josip zaštitnik Hrvatskog sabora, ali i mnogih župa po Slavoniji.

U molitvama upućenim sv. Josipu, na početku duhovne priprave u lipovljanskoj župi, uz nadolazeći Dan župe i općine Lipovljani, molilo se za naš najveći problem, problem nezaposlenosti. Misna slavlja započinju u župnoj crkvi u 18 sati. (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA