ZAMJENIK NAČELNIKA PRISUSTVOVAO NA ININOM OBILJEŽAVANJU DANA RUDARA I SV. BARBARE

5. prosinca 2013. godine u Ivanić-Gradu, obilježen je Dan rudara i blagdan Svete Barbare – zaštitnice rudara.
U TEKSTU TREĆAOdržana je Sveta Misa u župnoj crkvi Svetog Petra apostola, a nakon svete mise, u Crosco-vom centru za smještaj i obrazovanje, održana je Svečana akademija.

Svim okupljenim uzvanicima obratili su se i održali kratke prezentacije gospođa Lilit Cota, direktorica Sektora Istraživanja te gospodin Dubravko Novosel, direktor proizvodne regije Zapadna Hrvatska u ime sektora proizvodnje regije Središnja Hrvatska te servisnih kompanija STSI i Crosco.

Nakon izlaganja, gospodin Želimir Šikonja, izvršni direktor Segmenta djelatnosti U TEKSTU CETVRTAIstraživanje i proizvodnja nafte i plina pozdravio je cijeli skup i zaželio svima sretne nadolazeće blagdane.

Ispred Općine Lipovljani skup je podržao zamjenik načelnika Tomislav Lukšić. Osim poslovnih rezultata i planova proizvodnje kompanije, naglašeno je i sudjelovanje INA d.d. u pomaganju lokalnim zajednicama – u humanitarnim, kulturnim, sportskim i drugim projektima. Između ostalih, kroz Inine programe sponzorstva i donacija, Općina Lipovljani biti će i sljedećih godina partner, kao što je bilo vidljivo na primjeru lipovljanskih susreta 2013. godine.

U TEKSTU DRUGA