ZAJEDNIČKO DRUŽENJE ZA VALENTINOVO

Zajedničkim druženjem, zabavom i plesom, i ove godine članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani, u subotu, 14. veljače proslavili su Valentinovo – blagdan zaljubljenih. Uz vlastitu glazbu i pjevače, plesalo se i zabavljalo u Društvenom domu Lipovljani čitavu noć, a da bude zanimljivije u goste su im došle i maškare koje su uvijek zabavne i potiču sve prisutne na dobro raspoloženje.

Udruga umirovljenika općine Lipovljani već niz godina obilježava Valentinovo zajedničkim druženjem. Za sve članice svoje udruge, koje dođu na Valentinovsko druženje i zabavu, pripreme lončanicu cvijeća kao poklon za blagdan zaljubljenih. I kao znak pažnje, da pokažu svojim članicama, koje žive same da i na njih netko misli. Ove godine podijeljeno je 50-tak lončanica proljetnica, a uručivali su ih Bogdan Hnatjuk i Miroslav Horvat, predsjednik Udruge umirovljenika općine Lipovljani.

Uz zabavu za sve, priređen je i ples cvjetova za parove, a najsretniji par plesača osvojio je i vrijedne nagrade. I ples balona bio je zanimljiv jer trebalo je sačuvati balon, uz novu vezan, do kraja glazbenog broja, da bi se dobila nagrada. Da zabava bude zanimljivija, umirovljenike je posjetila i grupa maškara, među kojima su djelomično bili maskirani i sami članovi Udruge umirovljenika, koja je i dodatno razveselila lijepu i zabavnu umirovljeničku zabavu za Valentinovo u Lipovljanima.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA