ZAJEDNIČKIM DRUŽENJEM ZAHVALILI SVIMA NA DOBROJ SURADNJI TIJEKOM GODINE

Dječji vrtić u Lipovljanima bio je mjesto susreta i blagdanskog druženja, u petak, 12. prosinca za djelatnike vrtića, njihove umirovljenika i sve suradnike. Takvim, zajedničkim druženjem, u vrtiću su zahvalili svima s kojima ova općinska ustanova za odgoj najmlađih surađuje tijekom godine.

Na početku zajedničkog druženja sve prisutne pozdravila je Marija Duda, ravnateljica Dječjeg vrtića ‘Iskrica’ iz Lipovljana i zahvalila im za dolazak, ali i suradnju s ovim dječjim vrtićom. Naglasila je kako se u vrtiću osjeća duh zajedništva, kako svakodnevno rade na jednom velikom obiteljskom ozračju, i kako svoje polaznike svakodnevno uče obiteljskim vrijednostima.

Ove školske godine gotovo je 70 polaznika Dječjeg vrtića u Lipovljanima. U dvije odgojne grupe vrtić polazi 40 najmlađih žitelja općine Lipovljani, a 30-tak je polaznika ”male škole”, obaveznog programa pripreme djece koja će iduće školske godine započeti redovno školovanje u prvom razredu osnovne škole.

Marija Duda, ravnateljica Dječjeg vrtića zavalila je i Općini Lipovljani za financiranje ove općinske, predškolske ustanove, ali i za sav trud koji se ulaže u poboljšanje uvjeta rada i boravka djece u vrtiću.

Pri kraju održanog domjenka i zajedničkog druženja, svim gostima podijeljene su i ”kutije iznenađenja”, simbolični pokloni, u kojima se krila po jedna poruka o ljubavi, dobroti i humanosti. Poruke su bile različite, a njihovi ”dobitnici” zamoljeni su da ih se drže tijekom slijedeće godine.

Tako jedna od poruka glasi: ‘Tijekom godine činiš nešto dobro za druge, a netko će ti na tome biti zavidan, ili će ti se nasmijati. Bez obzira na sve, ti i dalje čini dobro!” To je i božićna poruka djece polaznika i njihovih odgajateljica iz Dječjeg vrtića ‘Iskrica’ u Lipovljanima.                (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA