VRLO POSJEĆENA I RASPJEVANA SUBOTNJA VEČER ‘LIPOVLJANSKIH SUSRETA’

Vrlo posjećena, raspjevana i rasplesana bila je zabavna večer, drugog dana ‘Lipovljanskih susreta 2016.’, u GEDSC DIGITAL CAMERAsubotu, 27. kolovoza. Uz tri različita izvođača zabavnog programa, posjetitelji su pjevali i plesali do ranih jutarnjih sati jer su članovi tamburaškog sastava ‘Fijaker’ iz Osijeka, tek u 4 sata ujutro završili svoj koncert.

GEDSC DIGITAL CAMERAOdmah nakon odličnog vatrometa, kojem su zapljeskali svi posjetitelji i gledatelji kulturno umjetničkog programa, s velike pozornice ‘Lipovljanskih susreta’ zasvirali su tamburaši TS Zvona. Nakon jednosatnog nastupa, na pozornici im se je pridružio Krunoslav Kićo Slabinac, koji je zapjevao tamburaške pjesme. Kićo Slabinac potom se je pokazao i kao dobar zabavljač koji je gledatelje zabavljao vicevima, a na kraju je pjevao i stare hitove rok i pop glazbe, s početka svoje glazbene GEDSC DIGITAL CAMERAkarijere.

Kao izvođači koji su1-IMG_6617 dodatno raspjevali i rasplesali posjetitelje, iza ponoći su s velike pozornice zasvirali i članovi TS ‘Fijaker’. Uz svoje hitove, u toploj lipovljanskoj noći, zasvirali su i druge popularne i plesne glazbene hitove, a posjetitelji se nisu razilazili do 4 sata ujutro. Zasigurno će se dugo pamtiti druga zabavna večer ‘Lipovljanskih susreta 2016.’

Damir SMETKO

1-IMG_6612GEDSC DIGITAL CAMERAGEDSC DIGITAL CAMERA1-IMG_2595GEDSC DIGITAL CAMERA