VANJSKO I UNUTARNJE UREĐENJE DRUŠTVENOG DOMA U KRIVAJU

Vrijedno ulaganje u društvenu infrastrukturu u Krivaju

1-PICT1245

Društveni dom u Krivaju, kao središnji društveni prostor mještana ovog naselja, mjesto je stalnog uređenja i ulaganja financijskih sredstava. Tako je nakon izgradnje nadstrešnice, na ulazu u dom, obnovljen 2012. godine i krov na dijelu gdje je vatrogasno spremište, a potom je uređena i prostorija za manje sastanke ili druženja.

Ulaganje je nastavljeno i ove godine, a trenutno se izvode radovi na uređenju vanjskog pročelja zgrade Društvenog doma, a nakon toga će se prići uvođenju centralnog grijanja. Radove izvodi ‘Krpan – graditeljstvo’ iz 1-PICT1243Lipovljana, a financiraju se sredstvima iz općinskog proračuna i Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša.

Izvođači radova su stiroporom obložili vanjsku fasadu kompletne zgrade Doma i trenutno se radi završni sloj vanjske zaštite. Kad završe vanjske radove prići će se unutarnjem uređenju, odnosno uvođenju centralnog grijanja svih prostorija doma.

 

Radovi su vrijedni  270.632,50 kuna, od čega nam Fond za zaštitu okoliša sufinancira ove radove sa 137.650,00 kuna, a predviđen završetak ovih radova ukoliko vremenski uvjeti to dozvole je sredina prosinca ove godine.

(D. SMETKO)