Uz vesele maškare, zajedničko druženje članova Udruge umirovljenika za Valentinovo

         Udruga umirovljenika općine Lipovljani i ove je godine organizirala druženje za svoje članove uz Valentinovo, dan zaljubljenih. Zabavnu večer priredili su u Društvenom domu u Lipovljanima, u subotu, 15. veljače.

         Na Valentinovskoj zabavi okupilo se 60-tak parova, članova Udruge umirovljenika, koji su nakon zajedničke večere nastavili s druženjem i plesom. Udruga ima i svoj glazbeni sastav, koji svira glazbu iz njihove mladosti, popularnu na nekadašnjim plesnjacima.

         S umirovljenicima se družila i Dubravka Hubak, predsjednica Mjesnog odbora Lipovljani, koja kaže da ima još dosta godina do mirovine, no da je jako zadovoljna radom udruge i svim njihovim aktivnostima u mjestu, pa kroz zajedničko druženje pruža potporu njihovom bogatom i raznovrsnom radu.

         Kako je vrijeme maškara, na Valentinovsku zabavu članova Udruge umirovljenika općine Lipovljani, došle su i maškare, i tako cjelokupno druženje još više obogatile i razveselile. Na poziv Marice Horvat, predsjednice Udruge umirovljenika općine Lipovljani, 10-tak članova Udruge umirovljenika iz Novske, došlo je maskirano na ovu zabavu u Lipovljane, pa je uz obilježavanje Valentinova, Udruga održala i mali maskenbal.

         ‘Vesele mačke’ i domaće ‘Američke klub plesačice’, dugo i veselo su se zabavljale s članovima Udruge umirovljenika općine Lipovljani, na njihovom Valentinovskom okupljanju.

Damir SMETKO