UZ OBILJEŽAVANJE DANA VRTIĆA ISKRICA ODRŽANA SVEČANA PRIREDBA SVIH POLAZNIKA VRTIĆA

Polaznici Dječjeg vrtića ‘Iskrica’ i polaznici predškolskog obrazovnog programa pri lipovljanskom vrtiću, zajedno s odgajateljicama, u utorak, 2. lipnja svečano su obilježili Dan vrtića. Raspjevani program održan je u Društvenom domu u Lipovljanima, a prve nastupe najmlađih Lipovljanaca bodrili su roditelji, bake i djedovi, braća i prijatelji…

                Dobrodošlicu na program polaznika Dječjeg vrtića iz Lipovljana poželjela je svima Marija Duda, ravnateljica vrtića, nakon čega je uslijedio svečani program, ples i pjesma najmlađih. Zajedno s polaznicima programa predškolskog obrazovanja, koji se organizira  za svu djecu dobne skupine pred početak polaska u osnovnu školu, polaznici vrtića su pjevali i plesali, i pokazali da su uz igru i pjesmu lako naučili abecedu i brojeve. Kao gosti, nastupile su svojim plesom i vještinama, i članice navijačko-plesnog kluba ‘Iskrice’.

Na kraju vesele dječje priredbe, ukupno 34 polaznika ‘male škole’, koja je od prošle jeseni obvezatna, primila su priznanja o uspješnom završetku predškolskog obrazovnog programa. Priznanja su primili uz obilježavanje Dana lipovljanskog vrtića, uz koji su završili osmomjesečni program. Na svečanom obilježavanju Dana vrtića bili su prisutni: Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani i predsjednica Upravnog Vijeća Dječjeg vrtića, i Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Lipovljani.

Gosti na Danu vrtića u Lipovljanima bili su, uz Iskrice, predstavnici domaće Osnovne škole Josipa Kozarca i Dječjeg vrtića ‘Radost’ iz Novske, a svi posjetitelji bili su zadovoljni izvedenim svečanim programom.    (Damir SMETKO)