UZ COLONIU I SLAVONIA BAND – ZABAVNA VEČER ZA PAMĆENJE

Dobra zabava uvijek je bila zaštitni znak ‘Lipovljanskih susreta’, a zabavna večer, koja je započela u petak, 22. kolovoza, a završila u subotu, u ranim jutarnjim satima, ostat će za pamćenje. Više tisuća posjetitelja uživalo je u zabavnom koncertu, koji je gotovo u kontinuitetu trajao od 20.30 sati do 4 sata ujutro.

1-LSpetak 181                Za zagrijavanje posjetitelja, s centralne pozornice ‘Lipovljanskih susreta’ najprije su se tamburama oglasili ‘Prijatelji tambura’, domaći glazbeni sastav, koji je oraspoložio prisutne gledatelje. Potom je s pozornice, gotovo dva sata, svirao Slavonia band s kojim su posjetitelji zapjevali i zaplesali.

1-LSpetak 190                A onda se, iza 23 sata, na pozornici predstavila grupa ‘Colonia’, glavna zvijezda večeri, koja je u žestokom ritmu, i svom poznatom stilu, rasplesala i raspjevala posjetitelje prve zabavne večeri  ‘Lipovljanskih susreta’. Pjevalo se, plesalo u žestokom ritmu, podizale su se ruke, na poznate hitove ‘Colonie’.

1-LSpetak 263Prva zabavna večer ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’ završila je zabavom uz DJ-a, u ranim jutarnjim satima. Posjetitelji mlađe dobi zabavljali su se do jutra i kraja zabavne večeri, ali i nešto stariji posjetitelji uživali su u zabavnoj večeri, koja će svim posjetiteljima ‘Lipovljanskih susreta’ još dugo ostati u pamćenju.

1-LSpetak 341Zabavna večer za pamćenje najavljuje dobru zabavu, koja se za posjetitelje priprema druge večeri ‘Lipovljanskih susreta’, u subotu, 23. kolovoza, ali i treću večer, u nedjelju, 24. kolovoza.         Damir SMETKO

1-LSpetak 213