UPUĆENI POZIVI ZA SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE LIPOVLJANI

Nakon ljetne stanke, vijećnici Općinskog vijeća općine Lipovljani sastat će se u srijedu, 30. rujna na 16. sjednici. Za sjednicu je pripremljen dnevni red od 11 točaka.

Nakon usvajanja zapisnika s prošle, 15. sjednice Općinskog vijeća i ‘Aktualnog sata’, općinski vijećnici će raspravljati o polugodišnjem izvršenju Proračuna Općine Lipovljani u 2015. godini, a nakon toga i o polugodišnjem izvršenju Plana razvojnih programa u ovoj godini.

Na klupama općinskih vijećnika naći će se i izvješća o poslovanju ‘LIP-KOM-a’ i ‘Lipkom servisa’, poduzeća općine Lipovljani za distribuciju vode i komunalne servise, u 2014. godini.

O radu i financijskom poslovanju u prvih 6 mjeseci 2015. godine, svoja izvješća vijećnicima podnijet će Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani i Dječji vrtić ‘Iskrica’, Lipovljani.

Na kraju sjednice odlučivat će se o dopuni odluke o sudjelovanju roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića ‘Iskrica’, o odluci da se daruju nekretnine i o prijedlogu odluke o raspisivanju javnog natječaja za stipendiranje studenata.

Dnevni red 16. sjednice Općinskog vijeća

1-Dnevni red 16. sjednice Općinskog vijeća