U FINALU ĆE IGRATI KOLODVORSKA I EKIPA KRALJEVA VELIKA-1

U finalu malonogometnog, noćnog ‘Turnira ulica i naselja’ općine Lipovljani, na završetku ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, u nedjelju, 24. kolovoza, od 20.40 sati, igrat će malonogometne ekipe Kraljeva Velika-1 i Kolodvorska. One su kroz pet odigranih kola i polufinalne susrete izborili važno finale, a za 3. mjesto ovog ljetnog i tradicionalnog turnira igrat će ekipa Piljenica, prošlogodišnji iznenađujući pobjednici, koja ipak neće moći obraniti naslov lani osvojenog pobjednika i ekipa Zagrebačke ulice.

Tako se raspleo noćni malonogometni turnir na kom je u pet večeri odigrano 30 utakmica, a na turniru je sudjelovalo 11 ekipa podijeljenih u dvije grupe. Krivaj i Piljenice imale su po jednu ekipu, iz Kraljeve Velike bile su tri, a iz Lipovljana 6 ekipa. Hoće li pobjednički pehar opet završiti van Lipovljana, ili ostati u njima, doznat će se u nedjelju, 24. kolovoza navečer oko 21.30 sati.

U nedjelju, 17, kolovoza odigrano je 5. kolo grupe ‘A’, a nakon što je kompletirano natjecanje po skupinama, odigrane su i dvije polufinalne utakmice među ekipama koje su osvojile 1. i 2. mjesto po skupinama. Bila je to samo potvrda već osvojenih mjesta na tablicama skupina, tako da će ekipe s najboljim rezultatima po skupinama zaigrati i u finalu ‘Turnira ulica i mjesta’ općine Lipovljani na ‘Lipovljanskim susretima’.

 

Rezultati utakmica u nedjelju, 17. kolovoza

 

Kralja Tomislava – DVD Kraljeva Velika   3:0

Braće Radić – Kolodvorska                                                          4:0

Piljenice – Kralja Tomislava                                         3:2

 

 

Potom je utvrđen plasman na tablicama ‘A’ i ‘B’ skupine. U Skupini ‘A’ prvo mjesto je osvojila ekipa Kolodvorske, a drugo mjesto ekipa iz Piljenica, dok je u skupini ‘B’ prvo mjesto osvojila ekipa Kraljeva Velika-1, a drugo mjesto ekipa Zagrebačka. Ove 4 ekipa ušle su u završnicu malonogometnog turnira i odigrale dva polufinalna susreta.

 

Kolodvorska – Zagrebačka                                          1:1, na sedmerce 3:2

Kraljeva Velika-1 – Piljenice                        1:0

 

Raspored finalnih utakmica, nedjelja, 24. kolovoza

 

20 sati – utakmica za 3. mjesto: ZAGREBAČKA – PILJENICE

20.40 sati – finalna utakmica KOLODVORSKA – KRALJEVA VELIKA-1

 

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA