SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA, RADNIH BILJEŽNICA I ŠKOLSKOG PRIBORA ZA OSNOVNOŠKOLCE

Općina Lipovljani sufinancirat će nabavu udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora, sukladno Odluci općinskog vijeća od 16. lipnja.

Korisnici prava na sufinanciranje udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora su roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika, polaznika Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovne škole Banova Jaruga i Osnovne škole Novska, s mjestom prebivališta na području Općine Lipovljani.

Sufinanciranje za učenike od prvog do četvrtog razreda iznosi 400,00 kuna, a za učenike od petog do osmog razreda iznosi 800,00 kuna, te se može realizirati u jednoj od knjižara i papirnica u Novskoj (Jelena d.o.o. i TIP d.o.o.) uz predočenje potvrde prethodno preuzete u Općini Lipovljani.

Potvrdu kojom se dokazuje da je dijete upisano u jednu od osnovnih škola (Osnovna škola Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovna škola Banova Jaruga i Osnovna škola Novska) na osnovu koje se može ostvariti pravo na sufinanciranje udžbenika, radnih bilježnica i školskog pribora, može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani, svakim radnim danom od srijede 08. srpnja do petka 31. srpnja, u vremenu od 8 do 14 sati.

Potvrdu može preuzeti samo roditelj, posvojitelj, skrbnik učenika, uz predočenje osobne iskaznice.

Lipovljani, 07. srpanj 2020. godine