SAZVANA JE SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA NA KOJOJ SE OČEKUJE PRVI REBALANS PRORAČUNA

Za četvrtak, 9. srpnja uvečer sazvana je 15. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani. Za sjednicu je pripremljen dnevni red od 11 točaka dnevnog reda, a najvažnija točka bit će prva ovogodišnja izmjena i dopuna Proračuna općine Lipovljani.

Sjednica će započeti usvajanjem zapisnika s prošle sjednice, te aktualnim satom, na kojem se očekuju vijećnička pitanja. Nakon njih bit će obrazloženje izmjene i dopune Proračuna općine Lipovljani, a nakon toga i izmjene i dopune razvojnih programa, programa gradnje komunalne infrastrukture i održavanja komunalne infrastrukture, u kojima će doći do promjena slijedom izmjena u općinskom Proračunu.

U drugom djelu dnevnog reda, na sjednici će biti raspravljeno o naknadama članova Općinskog vijeća i njegovih tijela, o plaći i drugim primanjima općinskog načelnika i naknadi za rad zamjenika općinskog načelnika, raspravit će se prijedlog Odluke o subvencioniranju prijevoza učenika, o rijenosu vlasništva komunalnih vodnih građevina i o usklađivanju Plana zaštite od požara i eksplozija općine Lipovljani za 2015. godinu.

Poslije ove, 15. sjednice općinski vijećnici će krenuti na ljetnu stanku.