Sazvana 22. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani

         Redovnu, 22. sjednicu Općinskog vijeća općine Lipovljani, sazvao je Tomislav Lukšić, predsjednik vijeća, a održat će se u srijedu, 29. travnja navečer u Društvenom domu.

         Za sjednicu je predložen dnevni red sa 7 točaka. Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice, planirano je održavanje aktualnog sata.

         Nakon odgovora na vijećnička pitanja, vijećnici će raspravljati o nekoliko odluka. Pripremljena je Odluka o promjeni granica naselja Piljenice, vezano uz problem tzv. malih Piljenica.

         Slijedi još rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna odluke o raspoređivanju sredstava za redovito godišnje financiranje političkih stranaka zastupljenih u Općinskom vijeću općine Lipovljani, i o prijedlogu Odluke o oslobađanju plaćanja komunalne naknade i naknade za korištenje površina javne namjene zbog posebnih okolnosti.

         Za dnevni red pripremljena je i Odluka o privremenoj obustavi sudjelovanja roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića u Lipovljanima, te Program potpore poduzetnicima općine Lipovljani zbog epidemije virusa Covid-19.