Radni sastanak Turističkog vijeća Turističke zajednice

         Članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Lipovljani, održali su radni sastanak, u četvrtak, 25. travnja u općinskoj vijećnici u Lipovljanima, kojeg je vodio Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani i predsjednik Turističke zajednice općine Lipovljani. Za radni sastanak pripremljeno je 10 točaka dnevnog reda, a najviše se razgovaralo o radu Turističke zajednice općine Lipovljani u prošloj godini.

         Članovi Turističkog vijeća TZ OL prihvatili su izvješće o radu Turističke zajednice, financijsko izvješće o poslovanju u prošloj godini, Plan i program rada, te financijski plan Turističke zajednice OL za 2019. godinu. Izvješća je podnio i plan rada pripremio Nikola Horvat.  

         Za godišnju Skupštinu, članovi Turističkog vijeća izabrali su članove radnog predsjedništva Skupštine, zapisničara, te predložili izbor 2 člana u Skupštinu Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.

         Članovi Turističkog vijeća TZ OL suglasili su se sa odlukom o raspisivanju izbora za članove Skupštine Turističke zajednice općine Lipovljani, jer je njihov mandat od 4 godine pri kraju, a izglasan je i broj predstavnika pojedinih skupina djelatnosti koje će biti zastupljene u budućoj Skupštini Turističke zajednice OL. Sve donijete odluke upućene su na usvajanje Skupštini Turističke zajednice općine Lipovljani.  

Damir SMETKO