PRVA VEČER “LIPOVLJANSKIH SUSRETA 2017.” PROTEKLA JE U ZNAKU LJUBAVI, ODLIČNE GLAZBE I SJAJNOG JOLETOVOG KONCERTA

Prva zabavna večer na ovogodišnjim Lipovljanskim susretima protekla je uistinu odlično. Impresivan broj posjetitelja kojih sa sigurnošću brojimo preko tisuću, svojim dolaskom i dobrim raspoloženjem uveličali su prvu večer ove, iz godine u godinu, sve uspješnije manifestacije.

U petak, 26. kolovoza , posjetitelji su imali priliku uživati uz dva glazbena sastava.

Na velikoj pozornici “Lipovljanskih susreta”, puni energije i pozitive, publiku su pozdravili članovi grupe ”Time Out”, koji su odličnim, kvalitetnim glazbenim obradama raznih žanrova dočekivali velik broj posjetitelja, te već u samom startu prenosili dobre vibracije pozivajući ih pjesmama na ples.

Nakon njih nastupili su Jole i grupa “Bolero”.  Svojim novim, ali i starim hitovima te obradama poznatih pjesama, nikoga od posjetitelja nisu ostavili ravnodušnim.

Lipovljanska publika pjevala je i veselila se kroz cijelo vrijeme koncerta dok je na užarenom tlu, tople ljetne, lipovljanske noći Jole još jednom dokazao da je uistinu jedan od ponajboljih zabavljača na estradi.

Ovogodišnji “Lipovljanski susreti” pamtit će se i po lijepom, romantičnom događaju u znaku ljubavi. Naime, točno u 22h, na velikoj pozornici mladić je javno i vrlo hrabro, pred svim posjetiteljima zaprosio svoju dugogodišnju djevojku.

Djevojka je odlučno, bez razmišljanja rekla “DA” nakon čega se u publici prolomio pljesak oduševljenja.

Vrlo dinamično u znaku izvrsne atmosfere protekla je prva zabavna večer “Lipovljanskih susreta” koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Martina Prochazka Kovačić