Priznanje Općini Lipovljani i općinskom načelniku Nikoli Horvatu

         Hrvatski športsko ribolovni savez, kojeg kao predsjednik vodi Vladimir Sever, krajem lipnja prošle godine, organizirao je na jezeru između Krivaja i Banove Jaruge, Kup natjecanje u lovu ribe na plovak za kadete i kadetkinje iz ribolovnih društava diljem Hrvatske. Domaćin natjecanja bio je grad Kutina, ali i Općina Lipovljani, te Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, također su bili uključeni u organizaciju ovog ribolovnog Kup natjecanja na državnoj razini.

         Završetak četverodnevnog ribolovnog Kup natjecanja održan je u hotelu u Kutini, gdje su podijeljene medalje i nagrade za ostvarene rezultate natjecanja, ali i priznanja HŠRS-a. Zbog drugih obveza, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, nije bio prisutan na završnom druženju u Kutini, pa je Priznanje Hrvatskog športskog ribolovnog saveza dano ŠRD-u ‘Šaran’ iz Lipovljana da ga uruči Nikoli Horvatu i Općini Lipovljani. 

         Na redovnoj godišnjoj Skupštini ŠRD ‘Šaran’ iz Lipovljana, održanoj u nedjelju, 26. siječnja, u Društvenom domu u Lipovljanima, Josip Hudec, predsjednik ‘Šarana’, kao izaslanik predsjednika HŠRS  Vladimira Severa, predao je Priznanje Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, općinskom načelniku Nikoli Horvatu i Općini Lipovljani za pruženu pomoć u organizaciji kadetskog Kupa HŠRS u lovu ribe na plovak.

         Priznanje Općini Lipovljani, i Nikoli Horvatu, načelniku općine Lipovljani, ribiči ‘Šarana’, prisutni na Skupštini, popratili su pljeskom. Priznanje dolazi kao zahvala za pruženu pomoć kod organizacije natjecanja i dokaz kvalitetnog rada Općine Lipovljani i njenog  čelnog čovjeka s udruženjima i organizacijama građana na općinskoj, ali i državnoj razini.  

Damir SMETKO