PRIJEM ZA PODUZETNIKE OPĆINE LIPOVLJANI

Tradicionalni, božićno – novogodišnji prijem za obrtnike, poljoprivrednike i poduzetnike s područja Općine Lipovljani održan je 29. prosinca i ove godine u općinskoj vijećnici u nazočnosti općinskog načelnika, njegovog zamjenika i predsjednice općinskog Vijeća.

Na početku prijema, Mario Ribar, načelnik općine, podsjetio je sve prisutne na tešku, 2014. godinu, u kojoj su poplave čak 4 puta pričinile štete stanovnicima općine Lipovljani. Borba s poplavom, elementarnom nepogodom znatnih razmjera, oduzimala je dosta vremena općinskim službama, a stvorila je i niz problema i neplaniranih troškova, no općina Lipovljani nastavila je s planovima razvoja, posebno izgradnjom komunalne infrastrukture.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA                Kako bi poduzetnicima, ali i svim drugim građanima, stvorila što bolje uvjete za rad i razvoj, općina Lipovljani nastavila je s razvojem komunalne infrastrukture, a pripremani su i projekti za dugoročni razvoj, poput izgradnje Čvora Lipovljani, te projekta razvoja turističke infrastrukture koji će se financirati iz fondova EU. Osim toga, uvedene su i poticajne, financijske mjere, za poljoprivrednike i za zapošljavanje, te razni oblici subvencija, a svim gospodarstvenicima Mario Ribar je zahvalio što se trude održati i razviti svoj posao, u ova teška i krizna vremena, te naglasio da će se poticajne mjere za sve poduzetnike u obrtništvu i poljoprivredi nastaviti i iduće, 2015. godine.

Svim prisutnim potom su podijeljeni simbolični, božićni pokloni općine Lipovljani. Bila je to prilika da se u ovo, blagdansko vrijeme, poduzetnici općine Lipovljani nađu u zajedničkom društvu i zažele sve najbolje u Novoj Godini. Razgovaralo se o raznim temama i o još jednoj neizvjesnoj godini.

(Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA