OTKLONJENA VEĆINA NEDOSTATAKA NA KOMUNALNOJ I PROMETNOJ INFRASTRUKTURI

Članovi Vijeća za komunalnu prevenciju općine Lipovljani održali su u utorak, 20. prosinca sjednicu na kojoj su usvojili izvješća o radu Vijeća, ali i o otklonjenim nedostacima i provedenim preventivnim akcijama tijekom 2016. godine.

                Sjednicu Vijeća za komunalnu prevenciju vodio je Nikola Horvat, komunalni redar općine Lipovljani. On je vijeću podno izvješće o otklonjenim nedostacima na komunalnoj i prometnoj infrastrukturi tijekom 2016. godine.

                O poduzetim akcijama preventivnog djelovanja na području općine Lipovljani, članove vijeća izvijestio je Ivica Sarajlija, djelatnik Policijske postaje Novska. Sva planirana otklanjanja nedostataka na komunalnoj i prometnoj infrastrukturi su izvršena, a planirane preventivne akcije su provedene. Posebno je naglašen, po prvi puta ove godine organiziran, zajednički nastup policije, gorske službe spašavanja i vatrogasaca DVD Lipovljani na Danu otvorenih vrata policije.

                Članovi Vijeća za komunalnu prevenciju prihvatili su obrazložena izvješća. Na prijedlog predstavnika Policijske postaje Novska, plan i program rada ovog Vijeća donijet će na slijedećoj sjednici koja će biti krajem veljače ili početkom ožujka 2017. godine.  

Damir SMETKO