ODLIČNI NATJECATELJSKI REZULTATI NOGOMETAŠA NK ‘SLAVONAC’ IZ LIPOVLJANA

Članovi i igrači Nogometnog kluba ‘Slavonac’ iz Lipovljana, u nedjelju, 23.veljače održali su redovnu godišnju Skupštinu. Protekla godina završila je iznimno dobrim rezultatima seniora u 1. županijskoj nogometnoj ligi, koji su na polusezoni završili na 2. mjestu, ali i veterenima koji su imali uspješan kraj polusezone.

K

Na Skupštini su prihvaćena izvješća o radu, natjecanju ekipa i financijskom poslovanju, a prihvaćen je i plan rada za 2014. godinu. Izvješća su podnijeli Ivica Lažeta, blagajnik kluba, Ivica Maletić, tajnik, a sportski dio izvještaja  Kpodnijeli su neven Vitković za limače, Ivica Maletić za pionire i juniore, Dalibor Nerlović za veterane te Đani Miško za seniore.

Redovnu godišnju Skupštinu vodio je Dalibor Nerlović, predsjednik NK ‘Slavonac’, koji je podnio izvješća o radu kluba.

 

KOsim financijskog plana i sportskih uspjeha, treba se izdvojiti i uspješno organiziran zimski malonogometni turnir. Za 2014. godinu us sportski rad i natjecanje sa svim uzrastima, planiraju organizirati ljetni i zimski malonogometni turnir, sudjelovati na lipovljanskim susretima, ulagati u opremu i dr.

 

Uz prisutne goste iz drugih klubova i goste iz nogometnog središta Novska, članove kluba pozdravio je zamjenik načelnika Tomislav Lukšić, koji je pohvalio upravu i cjelokupan rad kluba. Poželio im je i dalje uspješne rezultate i rad kao u prošloj godini.  (D.Smetko)

1-5