OBNOVU I UREĐENJE OBJEKTA ŠNK ‘SLAVONAC’ SPONZORIRALA INA

Novu prvenstvenu sezonu, u 1.županijskoj ligi SMŽ, nogometaši i uprava ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana, dočekali su s uređenim objektom uprave i svlačionica. Uz novčanu pomoć općine Lipovljani, i sponzorstvom INE, uređen je objekt ŠNK ‘Slavonac’, a dio radova odradili su i sami članovi kluba.

U izvođenju građevinskog obrta ‘Dujić gradnja’ nakon provedenog postupka nabave, na čitavoj zgradi ‘Slavonca’ uređeno je pročelje. Na dosadašnju fasadu polijepljene su toplinske i izolacijske ploče, kako bi ovaj pola statični, a pola montažni objekt bio energetski što učinkovitiji. Potom je napravljena završna obrada zidova i uređena terasa. Obnova i uređenja pročelja na zgradi ŠNK ‘Slavonac’ iznosila je 17.750 kuna. Za tu namjenu INA je sponzorirala ove radove sa 7.000 kuna, a ostatak sredstava je osigurala općina Lipovljani i ŠNK Lipovljani.

Uređena je i unutrašnjost zgrade. Sve prostorije su oličene, na čemu su radili sami članovi kluba. Dodatno se radilo na uređenju svlačionica i sanitranih čvorova, u prizemlju i na katu zgrade. Za sve domaće sportaše i njihove goste tako su stvoreni odlični higijenski uvjeti. Svi članovi ŠNK ‘Slavonca’ zahvaljuju općini Lipovljani i donatorima na razumijevanju za pruženu novčanu, ali i pomoć u radovima na uređenju objekta svlačionica, uz nogometno igralište.                 (Damir SMETKO)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA