O B A V I J E S T – AKCIJA MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA 12.05.2016.

POŠTOVANI GRAĐANI!

        PP NOVSKA ŽELI VAS INFORMIRATI DA PLANIRA  PROVOĐENJE AKCIJE POD NAZIVOM  „MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA“  KOJU PROVODI  U SURADNJI SA OPĆINOM LIPOVLJANI.

NAVEDENA AKCIJA BITI ĆE PROVEDENA U ČETVRTAK, 12.05.2016. GODINE  U MJESTU LIPOVLJANI, TRG SV. JOSIPA 3,  U VREMENU OD 10,00-13,00 SATI, S CILJEM PREZENTACIJE GRAĐANIMA ORUŽJA I EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA.

NAVEDENOM AKCIJOM GRAĐANI RH MOGU BEZ VREMENSKOG OGRANIČENJA DRAGOVOLJNO PREDATI ZABRANJENO I DOZVOLJENO ORUŽJE, STRELJIVO, KAO I EKSPLOZIVNA SREDSTVA KOJE NEOVLAŠTENO POSJEDUJU, NADLEŽNOJ PP NOVSKA.

PROTIV GRAĐANA KOJI PRIJAVE ZABRANJENO I DOZVOLJENO ORUŽJE RADI PREDAJE, NADLEŽNA PP NOVSKA NEĆE POKRETATI PREKRŠAJNI NITI KAZNENI POSTUPAK.

      TAKOĐER, POSEBNO POZIVAMO GRAĐANE DA NAVEDENO ORUŽJE I EKSPLOZIVNE NAPRAVE NE DONOSE SAMI NA NAŠE INFO-PULTOVE I JAVNA MJESTA KAKO NE BI DOŠLO DO NEŽELJENIH POSLJEDICA, VEĆ DA O ISTOM OBAVIJESTE POLICIJSKE SLUŽBENIKE PP NOVSKA NA INFO-PULTOVIMA ILI TELEFONOM NA BROJ 192 ili 044/646-438.

      POZVIVAMO GRAĐANE DA TIJEKOM PROVOĐENJA AKCIJE POSJETE  NAŠ  INFO-PULT GDJE ĆE IH KONTAKT-POLICAJCI MOĆI INFORMIRATI O NAVEDENOJ AKCIJI,  TE O DRUGIM  PITANJIMA IZ DJELOKRUGA RADA POLICIJE.

S POŠTOVANJEM!

NAČELNIK:

                                                                                       JURE   KLIŠANIN

AKCIJA MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA 12.05.2016.

1-manje or