NOVA GODINA ORGANIZIRANO DOČEKANA U LIPOVLJANSKOM DRUŠTVENOM DOMU

Novu, 2014. godinu mještani Lipovljana i lipovljanske općine dočekali su najčešće u krugu obitelji i prijatelja, a organizirani doček Nove godine bio je u lipovljanskom Društvenom domu. Udruga umirovljenika općine Lipovljani PICT0523za svoje članove, ali i za sve ostale, koji su se željeli pridružiti dočeku, organizirala je veselo slavlje i doček uz ples, te hranu i piće.

PICT0565

 

Gotovo stotinjak stanovnika općine Lipovljani, ali i manji broj žitelja s područja grada Novske, dočekalo je Novu, 2014. godinu u Društvenom domu u Lipovljanima. Već od 20 sati, na St

aru godinu, započelo je organizirano slavlje u čast Nove godine, zajednička večera, te ples uz glazbu i pjesmu svirača i pjevača Udruge umirovljenika. Kako bi u Novu godinu ušli s darovima, odigrana je i bogata tombola okupljenih na dočeku Nove PICT0534godine u Lipovljanima.

Nakon čestitanja i pomoćnog valcera, Udruga umirovljenika, kao organizator podijelila je pripremljene tombole i ponovo je posluženo jelo za sve prisutne goste na dočeku 2014. godine.

 

Nakon čestitanja, dobre večere, te uručenja torte prisutnima Mariji i Mati Turković, koji su 1. siječnja navršili 50. obljetnicu braka, nastavljen je ples i slavlje do ranih jutarnjih sati. Udruga umirovljenika pokazala se, još jednom, kao dobar organizator dočeka i dobre zabave u ove svečarske dane.

PICT0558

 

PICT0524