NOGOMETNI VETERANI IZ STARE I NOVE SUBOCKE OSVOJILI TURNIR U LIPOVLJANIMA

U veteranskom dijelu zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2016.’ pobijedila je ekipa ‘Agram life osiguranje’, za koju su igrali nogometni veterani iz Stare i Nove Subocke. U finalnoj utakmici, u nedjelju, 24. siječnja pobijedili su tijesno 5:4 ekipu ‘Pizzeria Palermo’ iz Garešnice, i tako osvojili prvu nagradu i pehar turnira.

U utakmici za 3. mjesto ekipa ‘Krčma Fijaker stari’ iz Bosanke Dubice sa 7:3 pobijedila je ekipu ‘Tramontana’ iz Kutine, prošlogodišnje pobjednike ovog turnira, i tako potvrdila da se zasluženo našla u završnici turnira.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 9 veteranskih ekipa, koje su se natjecale u dvije grupe. Završnicu su izborile najuspješnije ekipe, čiji je finale pokazao da se i među nogometnim veteranima igra jako dobar nogomet, ponekad i s kojim prekršajem previše, ali još uvijek efikasan i lijep nogomet za gledanje. Ubuduće, organizator turnira očekuje još veći broj veteranskih ekipa na turniru i povećanje fonda nagrada.

Za pobjedničku ekipu ‘Agram life osiguranje’ iz Stare i Nove Subocke utakmice su igrali: Marijan Špendić, Damir Bilandžija, Zdravko Bilandžija, Dalibor Bilandžija, Slavko Kirin, Saša Svjatko, Drago Iličić, Mario Brtan, Miroslav Vasik, Dražen Babić i Marijan Duzić.

Drugo mjesto zasluženo je osvojila ekipa ‘Pizzeria Palermo’ iz Garešnice. Za nju su igrali: Mihael Keković, Branislav Karlica, Matija Grgić, Marijan Sovanović, Momir Prodanović, Dubravko Ljevaković, Bojan Žalac, Siniša Klobučar i Mario Milutin.

Tri prvoplasirane ekipe: Agram life osiguranje, Pizzeria Palermo i Krčma Fijaker stari, nagrađeni su novčanim nagradama i peharima organizatora ŠNK ‘Slavonac’, a nagrade im je predao Željko Pogačić.

Damir SMETKO