Na turniru nogometnih prstića pobijedila je ekipa Naftaša iz Ivanić Grada

         U nedjelju, 31. ožujka održan je drugi dan nogometnog turnira ‘Lipovljani 2019.’, ujedno i Memorijalnog turnira hrvatskih branitelja Zorislav Protrka, na kom je održano natjecanje ekipa nogometnih prstića. U konkurenciji 10 ekipa najbolja je bila ekipa nogometnih prstića ‘Naftaša’ iz Ivanić Grada.

         Na turnir prstića odazvalo se 10 ekipa koje su podijeljene u dvije grupe. U grupi A natjecale su se ekipe: Hajduk, Pakrac, Daruvar 1, Lipik 1925, Slavonac, Lipovljani i Moslavac, Popovača. U grupi B igrali su: Daruvar 3,naftaš, Ivanić Grad, Daruvar 2, Libertas, Novska i Moslavina, Kutina.

Igralo se po grupama, a nakon završetka, prvaci grupa igrali su za 1. mjesto na turniru, a drugoplasirani u grupi, za 3. mjesto  na turniru. Lijepo vrijeme i u nedjelju, 31. ožujka, na Linije, gdje je igralište ŠNK Slavonca, izmamilo je veliki broj gledatelja. Mnogi od njih došli su u pratnji svojih nogometaša, a i drugog dana turnira mame su jače i življe navijale za svoje sinove na terenu.

U finalu turnira, nakon 5 sati nogometa, sastale su se ekipe Naftaša iz Ivanić Grada i Moslavca iz Popovače, a bolji su bili prstići iz Ivanić Grada.         Po završetku turnira, za sve ekipe priređen je ručak u Društvenom domu u Lipovljanima i podjela osvojenih pehara.

Damir SMETKO