NA ODRŽANOM BOŽIĆNOM PRIJEMU UPUĆENA ČESTITKA PODUZETNICIMA I ZAHVALA NA DOPRINOSU

U općinskoj vijećnici Općine Lipovljani, 28. prosinca, načelnik Nikola Horvat, održao je tradicionalni prijem povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Prijemu su prisustvovali zamjenica načelnika općine, Ljiljana Tomić i predsjednik Općinskog vijeća, Tomislav Lukšić.

Mali obrtnici, poljoprivrednici i poduzetnici, svojim dolaskom popunili su općinsku vijećnicu, a bila je to odlična prilika da se još jednom kratko svi podsjete na poslovanje tijekom ove godine, ali i da se u nastavku, uz prigodni domjenak, porazgovara o poslovanju i željama u idućoj godini.

Na samom početku prijema u svome obraćanju načelnik se svim prisutnima zahvalio na dolasku, te pozdravio sve prisutne gospodarstvenike i čelne ljude ustanova kojima je ujednom izrazio i zahvalnost za sve ono što čine za Općinu i njihovu zajednicu, jer upravo kroz njihove djelatnosti i aktivnosti Općina Lipovljani dobro napreduje.

U kratkim crtama je izložio što se u ovoj godini ostvarilo, a što se planira dovršiti ili započeti uređivati, obnavljati i izgrađivati u idućoj, 2018. godini. Općina Lipovljani svake godine ulaže milijunske iznose u izgradnju i održavanje infrastrukture, a cilj svemu je veće zapošljavanje i bolji standard stanovnika Općine Lipovljani.

Naglasio je kako su u Općini Lipovljani pokrenuli dosta procesa, te da su vrata načelnika Općine, uvijek srdačno otvorena svim građanima, posebno poduzetnicima.

Prije zajedničkog druženja, općinski načelnik,Nikola Horvat, zahvalio je svim poduzetnicima za suradnju s Općinom Lipovljani tijekom 2017. godine, te zaželio sretne Božićne i Novogodišnje blagdane uz još više uspjeha u 2018. godini.

Svi gospodarstvenici, predstavnici institucija s područja Općine, potom su darivani prigodnim poklonom, a božićni prijem nastavio se domjenkom za sve prisutne uz zvuke tamburaškog sastava „Ambar“.

(m.p.k.)