MININOGOMETNA REPREZENTACIJA HRVATSKE GOSTOVALA U LIPOVLJANIMA

Završni dan zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ ponudio je niz zanimljivih sadržaja, prije svega finalnih utakmica, a onda i gostovanje Mininogometne reprezentacije Hrvatske. Bila je to prilika da gledatelji i ljubitelji malog nogometa uživo pogledaju igranje hrvatskih reprezentativaca u mini nogometu, ali i da se igrači lipovljanskog turnira ogledaju u igri s njima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAŠNK Slavonac Lipovljani i Organizacijski odbor malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ organizirali su prijateljsku malonogometnu utakmicu koja je doprinijela dobroj atmosferi i atraktivnosti finalnog dana 22. zimskog malonogometnog turnira. Utakmica između Mininogometne reprezentacije Hrvatske i Reprezentacije malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’ bila je lijep sportski susret s dobrim nogometom, dobrim nogometnim potezima i lijepim golovima, na zadovoljstvo gledatelja.

Iako je gotovo cijelo prvo poluvrijeme rezultat bio 0:0, na kraju je pobjeda pripala Mininogometnoj reprezentaciji Hrvatske s 4:1. Iako nisu bili kompletni, prikazali su dopadljiv nogomet, a domaći igrači također su pokazali borbenost i dobru igru, bez obzira na konačni nepovoljan rezultat za njih. I ova revijalna utakmica jedan je od dokaza da se na lipovljanskom malonogometnom turniru kroz 6 dana igra dobar i zanimljiv nogomet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKako bi zahvalili za dolazak, Ivica Maletić, predstavnik ŠNK ‘Slavonac’ i Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, su pred početak utakmice čelnicima Mininogometne reprezentacije Tvrtku Močibobu, kapetanu i Bruni Alpezu, predsjedniku Hrvatskog mininogometnog saveza uručili prigodne darove. Oni su njima uzvratili natjecateljskom majicom reprezentacije.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZa Mininogometnu reprezentaciju Hrvatske igrali su: Nikola Hranić, Danijel Knežević, Dominik Išaretović, Hrvoje Šimunović, Zoran Lukavečki, Bruno Piskać, Tvrtko Močibob i Božidar Kramarić. Kapetan, koji je igrao oproštajnu utakmicu, bio je Tvrtko Močibob, a s ekipom je bio i Bruno Alpeza, predsjednik Hrvatskog mininogometnog saveza.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZa Reprezentaciju malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’igrali su: Tomislav Ilinić, Hrvoje Švarčan, Karlo Čop, Ignacije Rodić, Robert Radić, Đani Miško, Hrvoje Gelo, Domagoj Gelo, Domagoj Batković, Vedran Kristić, Dino Tesar, Mario Brlečić, Marko Filipović i Mario Milašinović.

Ovu revijalnu utakmicu, svi zainteresirani moći će vidjeti i na programu SPTV-a, koja je snimila i finalni susret seniorskih ekipa ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Lipovljanima.            (Damir SMETKO)

 

02-Futsal (2) KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA