‘LIPOVLJANSKI SUSRETI’ OVE GODINE ODRŽAT ĆE SE OD 25. DO 27. KOLOVOZA

Imenovanjem članova Organizacijskog odbora i njegovih pododbora, i službeno su započele pripreme za ovogodišnje ‘Lipovljanske susrete’, kulturnu i turističku manifestaciju nacionalnih manjina Hrvatske, koja će se kao obnovljena manifestacija u Lipovljanima održati 8. puta za redom. Bogat trodnevni program održat će se u petak, 25., subotu, 26. i nedjelju, 27. kolovoza.

S tim datumom održavanja ‘Lipovljanskih susreta 2017.’ složili su se svi prisutni članovi Organizacijskog odbora LS-a, kao i s predloženim članovima Organizacijskog odbora. Pojedini pododbori tijekom priprema za ovogodišnje ‘Susrete’ bit će nadopunjeni novim članovima, a očekuje se i ove godine gotovo stotinjak volontera koji su vrlo angažirani na organizaciji i provedbi programa ‘Lipovljanskih susreta’, i bez kojih se trodnevna manifestacija ne bi mogla organizirati na dosadašnjoj, vrlo visokoj razini.

Odluku da se ‘Lipovljanski susreti 2017.’ organiziraju zadnjeg vikenda u kolovozu donijeli su članovi Organizacijskog odbora na prvoj ovogodišnjoj sjednici održanoj u ponedjeljak, 5. lipnja.

Općinski načelnik Nikola Horvat poželio je da i ovogodišnja manifestacija bude na razini prošlogodišnje, pa čak i bolja, i da u Lipovljane dođe još više posjetitelja nego  prethodnih godina, kada ih je bilo između 6 i 7 tisuća. Stoga je predložio članove Organizacijskog odbora i njihova zaduženja po pododborima, u koje će se još uključivati zainteresirani volonteri. Svi su prihvatili predloženo članstvo.

Nikola Horvat izvijestio je članove Organizacijskog odbora o do sada obavljenim razgovorima i pripremama za nove ‘Susrete’, te da će se i ovogodišnji Lipovljanski susreti održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

Odluka o imenovanju članova OOLS