Josip Kvaternik ponovo izabran za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice

         Josip Kvaternik, dosadašnji predsjednik Vijeća mjesnog odbora Piljenice i nositelj pobjedničke liste HSS-a i partnera SDP-a, HNS-a i HSU-a, na održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Lipovljani prije mjesec dana, izabran je ponovo za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice, u slijedeće 4 godine. 

         Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća mjesnog odbora Piljenice, održana je u srijedu, 20. studenog navečer, u vijećnici Općine Lipovljani. Svih 5 izabranih vijećnika odazvalo se pozivu na početak rada novoizabranog mjesnog odbora.

         Konstituirajuća sjednici održana je prema zakonskim propisima i  odredbama. Prisutnim članovima pročitani su rezultati provedenih izbora prije mjesec dana. Nakon toga prišlo se konstituiranju novog saziva Vijeća mjesnog odbora Piljenice. Svaki član mjesnog odbora potpisao je i položio svečanu prisegu.

Nakon toga, za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Piljenice predložen je i jednoglasno izabran Josip Kvaternik, s pobjedničke, koalicijske liste HSS-a i partnera.

         Vijeće mjesnog odbora Piljenice broji 5 članova, a prema ostvarenim rezultatima, koalicijska lista na čelu s HSS-om osvojila je 3 mandata, a lista HDZ-a 2 mandata.

U slijedeće 4 godine, Vijeće mjesnog odbora činit će: Josip Kvaternik, Boris Tremski i Katarina Horvat s koalicijske liste HSS-a, te Antonio Kurbanović i Franjo Capan s liste HDZ-a.

Na slijedećoj sjednici Vijeće mjesnog odbora Piljenice, koja će se održati slijedeći mjesec, izabrati će se tajnik i blagajnik, te predložiti plan rada za iduću godinu. Dosadašnji predsjednik mjesnog odbora Josip Kvaternik tako nastavlja kontinuitet rada u mjesnom odboru u kojem brinu o uređenju i komunalnoj izgradnji Piljenica.

Damir SMETKO