INA – SPONZOR U VRTIĆU ISKRICA

Već tradicionalno svake godina INA , industrija nafte , sponzor je u vrtiću „Iskrica“ . Svake godine INA izdvoji određenu sumu za DV Iskrica i na taj način pomaže obogaćivanju životnog prostora našim najmlađima. I ove godine INA je bila velikodušna i sponzorirala uređenje dvorišta u dječjem vrtiću.

Odgajatelji i djeca skupine „Kockice“ , „Leptirići“, i „Pčelice“ u znak zahvalnosti svom sponzoru INA, organizirali su sportska natjecanja.

Moto natjecanja bio je „U zdravom tijelu, zdrav duh.“

 Najzanimljivije i najvatrenije bilo je na nogometnoj utakmici vrtćkih malih „Vatrenih“. Kod koturanja guma i poligona od guma djeca su pokazala veliku spretnost i brzinu.  Spontano su djeca organizirala i zajedničko vježbanje u krugu. Kroz sve te aktivnosti djeca su pokazala  sportski  i natjecateljski duh .

 Nakon sportskih uzbuđenja, organizirali su pjesmu i ples. Pošto je bio lijep i sunčan dan  sve te aktivnosti događale su se u dvorištu.

Svom sponzoru djeca su zahvalila i crtežima. Mala izložba radova organizirana je u sobi dnevnog boravka skupine „Kockice“.

Djelatnici i djeca DV Iskrica zahvaljuju INA  industrija nafte d.d na ovogodišnjoj donaciji.