INA D.D. DONATOR ZA DV ISKRICA LIPOVLJANI

Prosinac je mjesec kojega svi volimo jer je pun darivanja . Jedan od dragih darovatelja za DV Iskrica je INA d.d. industrija nafte.

INA d.d.  i ove godine donira DV Iskrica Lipovljani materijalna sredstva ,koja su  djelatnicima omogućila   nabavku didaktičkih sredstava   za sobe dnevnog boravka (SDB) u skupinama .  Pomoću tih sredstava obogaćeni su prostori SDB . Kupljene su police, tepisi, sjedeća garnitura od umjetne kože, strunjače i podne puzzle. Nabavljeni materijali omogućavaju djeci i odgojiteljima kvalitetniji rad. Djeca u poticajnim sredinama i uz poticajne materijale razvijaju sve svoje sposobnosti (spoznajne, emocionalne, motoričke i socio-emocionalne).

Djelatnici su ove godine svom donatoru odlučila zahvaliti uz organizaciju božićne radionice , gdje su uz djecu pozvani roditelji i zajedno sa djecom izradila slatke ukrase  i ukrase za sobu u znaku sponzora.  Svaki roditelj se slikao sa svojim  djetetom uz panel sponzora i izrađenu sliku djeca su uvrstila u svoje radne mape kao uspomenu .

Na taj način djeca i djelatnici DV Iskrica izrazili su zahvalnost svom sponzoru INA – industrija nafte.

 Moramo istaknuti da ovo nije prvo darivanje sponzora INA dječjem vrtiću Iskrica. Do sad ih je bilo nekoliko , svaki put vrtić je uz pomoć sponzora INA obogatio svoj radni prostor kako unutarnji tako i vanjski.