FINALNOG DANA TURNIRA U LIPOVLJANIMA REVIJALNU UTAKMICU ODIGRAT ĆE NOGOMETAŠICE 1. HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE

U nedjelju, 24. siječnja, završnog dana malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2016.’, na turniru će gostovati i ženske nogometne ekipe iz Zagreba i Stupnika, članice 1. hrvatske malonogometne lige za žene. One će, u prisutnosti finalista malonogometnog turnira, odigrati revijalnu utakmicu malog nogometa, u lipovljanskoj sportskoj dvorani.

ŽMNK MC Plus je ženski malonogometni klub iz Stupnika, s vrlo zapaženim rezultatima. Na prošlosezonskom neslužbenom prvenstvu Hrvatske u malom nogometu osvojile su 2. mjesto.

MNK Kozakiv iz Zagreba je klub s višegodišnjom tradicijom, koji je uoči pokretanja Prve HMNL za žene, okupio i svoj ženski sastav. U njihovoj ekipi je veliki broj igračica koje su lani osvojile neslužbeno prvenstvo Hrvatske u malom nogometu.

Ove dvije ženske malonogometne ekipe garancija su odlične utakmice na kojoj se očekuje puno atraktivnih poteza, tijekom predstavljanja ženskog nogometa u Lipovljanima.

Pozivamo gledatelje da u nedjelju, 24. siječnja već od 13 sati prate atraktivne utakmice seniorskih i veteranskih malonogometnih ekipa u borbi za pobjednike zimskog malonogometnog turnira u Lipovljanima, a posebno ih pozivamo da od 18 sati pogledaju,  i uživaju,  u revijalnoj utakmici ponajboljih ženskih malonogometnih ekipa Hrvatske, koje po prvi puta gostuju u Lipovljanima.

2-FullSizeRender(2) 3-IMG_7815