EKIPA ‘TRAMONTANA’ IZ KUTINE POSTALA JE PRVI POBJEDNIK VETERANSKOG TURNIRA U LIPOVLJANIMA

U okviru zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2015.’, po prvi puta organiziran je turnir veteranskih nogometnih ekipa, u kojima su pravo igrati imali igrači samo stariji od 33 godine. Ove godine na natjecanje se prijavilo 11 veteranskih ekipa, a pobjednik turnira postala je ekipa ‘Tramontana’ iz Kutine.

Veteranske malonogometne ekipe najprije su se natjecale po skupinama, igrajući svaka sa svakom. Iz svake grupe, a bile su dvije po 4 ekipe i jedna od 3 ekipe, ispala je najslabije ekipa, a ostale su nastavile natjecanje po kup sistemu.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAU subotu navečer, 24. siječnja, u polufinalnim utakmicama sastale su se ekipe: S BOX, KT – Tramontana, Kutina i NK Tomislav, Nova Subocka – Pizzeria Palermo iz Garešnice. Tramontana je pobijedila sa 7:2, a u drugoj utakmici, nakon što su odigrali 3:3 u 40 minuta odigrane utakmice, u finale su ušli igrači Pizzerie Palermo, koji su nakon izvođenja kaznenih udaraca, pobijedili tijesno 5:4 ekipu Tomislava.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

U nedjelju, 25. siječnja popodne, veteranske ekipe odigrale su utakmicu za 3. mjesto. Sastali su se S BOX iz Kutine i NK Tomislav, Nova Subocka. Nakon osrednjeg prvog poluvremena, u kojem nije bilo golova, u drugom dijelu zaigrao se ljepši i borbeniji nogomet, a bolja je bila ekipa S BOX-a koja je pobijedila s 3:2.

Za osvajače 3. mjesta, ekipu S BOX-a igrali su: Vladimir Balgač, Mario Batković, Zoran Krupljan, Slaven Karić, Saša Sertić, Miroslav Vasik, Saša Moro i Goran Todorov. Voditelj ekipe bio je Saša Moro.

Za ekipu NK Tomislav igrali su: Marijan Špendić, Gordan Jagatić, Josip Bilogravić, Igor Škariot, Saša Svjantko, Damir Bilandžija, Zdravko Rizvanović, Zdravko Bilandžija i Marko Brtan. Voditelj ekipe bio je Dalibor Bilandžija.

U finalnom susretu sastale su se ekipe Tramontana iz Kutine i Pizzeria Palermo iz Garešnice. Igrao se dobar, na trenutke i žestok nogomet, no na kraju je ekipa Tramontana pobijedila sa 2:1, i tako postala prvi osvajač veteranskog malonogometnog turnira u Lipovljanima.

Za pobjedničku ekipu Tramontane igrali su: Krešimir Miklić, Damir Halajko, Ivan Dokmanić, Dalibor Dokmanić, Jasenko Vranješ, Dalibor Kovačević, Goran Puljarić, Tomislav Štimac, Miroslav Jozanović, Robert Radić, Patrik Dođi.Voditelj ekipe bio je: D. Dokmanić.

Za ekipu Pizzeria Palermo iz Garešnice igrali su: Tihomir Harabajša, Mihael Keković, Marijan Jovanović, Momir Prodanović, Dubravko Ljevaković, Bojan Žalac, Matija Grgić, Josip Bilandžija, Branislav Karlica, Boro Krekić iŽeljko Čop. Voditelj ekipe bio je Željko Rebrović.

Ovogodišnji nagradni fond veteranskog turnira nije bio prevelik, no ekipe su nagrađene peharima i novčanim nagradama. Osvajači 3. mjesta nagrađeni su sa 400 kuna, 2. mjesta sa 700 kuna, a pobjednici sa 1.400 kuna.

Rezultati finalnog dana turnira Lipovljani 2015.

 

Za 3. mjesto: S BOX, KT –  NK Tomislav                  3:2

Za 1. mjesto: Tramontana – Pizzeria Palermo    2:1

 

(Damir SMETKO)

12-pehar za 1 mjesto

11-pehar za 2 mjesto  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA